... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   aug 11

Kék Hold augusztusban

Mint az augusztusi Varázstáblánál már írtam, ebben a hónapban kétszer van Telehold. Ritka jelenség ez, 2009 decemberében volt, most 2012 augusztus 2 és 31., és legközelebb 2015 júliusában lesz :)

Ezt hívják Kék Holdnak. Persze néha valóban kék a hold-de ennek oka az erdőtüzekben és a vulkánkitörések okozta por és hamu felhő miatt van   :)  Pl.: 1883-ban Indonéziában és 1993-ban Mexikóban is vulkánkitörés okozta a kék hold látványát.

A Hold az érzelmek, a női energiák megtestesítője is (anyaság, intuíció, nőiesség, termékenység, stb… de ide tartozik a lélek fájdalma és ennek a fájdalomnak az elengedése is :)

Az Újhold, az új energiákat hozza, amikor érdemes új dolgokat elkezdeni, a Telehold pedig a teljes energiánkat testesíti meg, sőtttttt nagyítja fel az érzelmi szintünket. Vagyis: ha jó, boldog és elégedett gondolatok vannak a fejedben és testedben, akkor azt—ha viszont padlón vagy, akkor a keserűséget, a félelmet erősíti fel! (sokszor ezért is nem javasolnak nagy műtéteket Teleholdkor és ezért van manapság is a legtöbb öngyilkosság ekkor)

17.én lesz Újhold, ami Teremtőnap is egyben és a bőség női energiáit hordozza.  31.én lesz a hónap második Teleholdja, ami a pénz, üzlet, karrier energiáival van feltöltve J Tehát ezeken a napokon kiemelten figyeljünk, arra hogy mit gondolunk és persze helyezzük a fókuszunkat arra, amiben a nap amúgy is erős energiákkal van telítve :)

Sokszor beszélünk a 10 milliószoros napokról (és bár én is össze vagyok zavarodva, mert szinte mindenki máshová teszi ezeket a napokat) de egy azért biztos: vannak ilyen napok  :)  Nos, képzeld el, hogy az Újhold és Telehold energiája megszázszorozza az érzelmi energiáidat!  Ha nem is 10 milliószoros – de azért 100szoros :)  Van aki szerint 30szoros – de ezen sem érdemes vitatkozni, mert biztosan több mint egy átlagos napon :-)  És ez minden hónapban kétszer, illetve augusztusban háromszor. (Jelenleg még 2 alkalommal élhetünk ezzel az energiával ebben a hónapban)

…és nem szabad elfelejteni, hogy az Újhold még kb. 3-5 napig igen erős energiákat bocsát ki. (Újholdtól számítva) A Telehold energiái pedig, átlagban 5-7 napig éreztetik jótékony hatásukat. (előtte 2 vagy 3 nappal, aznap és utána is 2 vagy 3 nappal)

Ezért, most a szokástól eltérően a következő napokat a pénz, igazság, szervezés és karrier szempontjai szerint elemzem…

 

Augusztus 12. vasárnap – Szembesülni az igazsággal – meglátni, ami eddig is a szemünk előtt volt csak nem akartuk észrevenni… – a felismerés mindenképpen gyógyulást hoz a pénzügyeidben :)

 

13. hétfő – Hosszú távú tervek, befektetések, kapcsolatok elkezdésének ideje. A Halogatás (majd holnap döntök) mindenképpen pénzügyi veszteséggel jár

 

14. kedd – szeretni kell, amit csinálsz (amiből hasznot vársz) ez a nap lehet egy mélypont, egy bizonytalanság a dolgaid működésével kapcsolatban, viszont ha tudsz másoknak segíteni és szeretettel végezni a napi feladataidat (vagyis szervezel, cselekszel, nem csak sajnálod magad) akkor rájössz a megoldásra is :)

 

15. szerda – Remek nap a kapcsolataid helyretételére, a jogi ügyektől kezdve az üzleti új és régi kapcsolataid elindításához, újraindításához. A szeretettel végzett munkában kiemelkedőt alkothatsz (akár tervezésben, megvalósításban vagy elindításban is) Találhatsz munkát ha nincs és a magánjellegű kapcsolataidat is az igazság fényében láthatod. (vagyis a saját hibáidat is észreveszed és javítani tudod)

16. csütörtök – Testi-lelki-anyagi sebeket gyógyító nap. Feljebb léphetsz a ranglétrán, mások segítségével közösen szervezhetsz, dolgozhatsz, nagyon sikeresen. Ez a nap nem a magányos farkasok napja: gondolkozz és cselekedj társakkal!

 

17. péntek – Újhold – Teremtőnap és dupla pénznap  :)  Hurrráááá :-) Használd ki! Új munka, új lehetőségek, új ötletek, új kommunikáció…stb… de érzelmeidben is éld át a sikert és cselekedj! Telefonálj, emilezz, áramoltasd az energiáidat a lelkesedésedet. Jogi ügyekre, cégalapításra és Önmagadért, a terveidért, ötleteidért kiállni—remek nap!!

 

18. szombat – Teremtőnap– a szeretet és a segítségnyújtás ideje. Munkával, tervezéssel, szervezéssel, hosszú távú, bőséget hozó projekteket indíthatsz el.

 

19. vasárnap – Angyal nap :) – hallgass a megérzéseidre és indíts változtatásokat – ne ragadj le egyetlen teóriánál, lehetőségnél… kezd újra másként, ha eddig nem működtek a dolgaid!

 

20. hétfő – ha a kapcsolataidban (üzleti, munka vagy magán) a vágyakozásra építettél eddig (milyen jó lesz majd ha…) akkor ezeket engedd el! Feleslegesen áltatod magad és régóta nem történik semmi… bocsáss meg és engedd el a várakozást, vágyakozást!

 

21. kedd – Mindenkiben megláthatod a valóságot. Ez néha félelmetes, mert biztos voltál benne, hogy melletted áll vagy hogy ellened van… Most kiderül, hogy milyen is valójában (ő és a véleménye rólad és persze rólad is kiderül mások számára, hogyan viszonyulsz hozzájuk  :) ) Egyébként, cselekvéssel, szeretettel, megbeszéléssel a bőség áramlása nem szakad meg ezen a napon sem. A bőség nem mindig a pénzt jelenti!!!

 

22. szerda –  Teremtőnap – dupla pénznap  :) A hosszú távú tervezéssel, munkával, elért siker, karrier napja .  A dupla pénznapokon egyébként érdemes a neked tartozóknak is leveleket írni :)

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Comments

 1. Szalma Eszter szerint:

  Imádom Manita írásait, mert rengeteg erőt ad, nem csak a jó dolgokkal “varázsol” el, így az olvasó két lábbal a földön marad a cikkek végén is, viszont mindenkihez van egy jó szava, ha valaki megkeresi…

  Köszönöm, hogy részese lehetek!!!!

  Üdv:

  Sz.Eszter

  [Reply]

  Manita Reply:

  Olyan szépen írtad :) Köszönöm!!

  [Reply]

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.