... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   jan 23

Január utolsó hete elkezdődött

Közeledünk január végéhez, az egyéni teremtőerőnk hónapjában.
Érzelmeidben át tudtad élni, a sikeres teremtés, megvalósítás érzését? Legalább megpróbáltad?

Nagyon erős hónap (és még van belőle 1 hét, hogy elkezd a gyakorlását) Főleg azért, mert lehetőséged van kiszállni a nyájból – és a saját életedet, utadat megtalálni!


A legfontosabb az, hogy szánj magadra időt, írd össze a terveid-mit akarsz befejezni, mi az amibe bele sem kezdesz és milyen új ötleteid vannak – amibe a lelkesedésed, a szenvedélyed is bele tudod vinni!
Aztán vedd elő őket egyenként és meditálj rajtuk percegik:
Mit érzel? Érzed, hogy ez sikeres lesz? Elég erő és kitartás van benned hozzá? Mosollyal csinálod képzeletben vagy fogcsikorgatva?

Behunyt szemmel látod magad boldogan, hogy elérted megvalósítottad?
Ha igen, akkor csak el kell kezdeni cselekedni a jelenben is!

Amit szenvedéllyel el tudsz képzelni, azt meg is tudod valósítani!

Bárki bármit mond is – minden benned van, ami az előrelépéshez szükséges  :)

Január 24-25 – Az elengedést, a dolgok kapcsolatok lezárását gyakorolhatjuk kedden és szerdán – ami nagyon fontos a saját előrelépésünkhöz  :)   Amikor elengedünk valamit a szívünkből-lelkünkből- fejünkből, akkor van lehetőség, hogy  ennek a helyére , beköltözzön, valami új – ami előre visz!

26. csütörtök – Nagyon jó, a pénzbeli változtatások elindítására, vagy az üzlettel, jogi dolgokkal való módosasítások elkezdésére!  A lényeg, hogy mi indítsuk a változtatást  :)

27. péntek – a szerelem időszaka—ha hajlandók vagyunk a függőségeinktől megszabadulni (pl: lelki terror elviselése vagy alkalmazása, önsajnálat, pletyka…stb)

28. szombat – a lélek és a test gyógyulásáé a főszerep  :)  Nagyon fontos a belső hited, a saját Istenséged felismerése – és az is, hogy szánj időt magadra- meditálj, kapcsolódj ki, indítsd el a teremtő erődet !

29. vasárnap – teremtő nap – és dupla pénz nap  :)  Az igazság győz ezen a napon – és a teremtőerőd is megnövekszik – ha használod!! (Ezért is indul, ezen a napon a Boszi-Suli Tündérboszorkány Tanoda  is  :) http://nevedbenasorsod.hu/boszi-sulik )

30. hétfő –  Kapcsolataid ápolásának ideje – a segítség nyújtás és a szeretetenergia áramoltatása  a feladat!

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.