... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   nov 22

Fogy a Hold :)

Ezen a héten kiemelném 23.-át  :)

A csillagjósok azt mondják, hogy kedd éjszaka lehetőségünk van a lelki terheinket letenni, a testi-lelki gyógyulásunk érdekében  :)

A nap sorsút száma a tízes, sorsszáma az egyes…tehát napközben, kezünkben van a szerencse és az irányítás. Akár el is dönthetjük tudatosan, hogy minden gyötrődést elengedünk az életünkből  :) A felesleges kilókat, a méreganyagokat, a rossz szokásokat (irigység, lustaság, mások kritizálása, önostorozás, félelem, függőség…stb…)

A Fogyó Hold segítségünkre van ezen a héten, a terhek letételében !

24.-e, a hatos cselekedet szám, a 11-es sorsút és a 2-es sorsszám miatt, a harmonikus kapcsolatok megteremtésére igen kedvező  :)   Alakítsd át a hozzáállásodat a jelenlegi kapcsolataidhoz, légy TE a megteremtője a társasági, társas életednek ! Hallgass az intuíciódra, az álmaidra!!

26.-án pénteken ismét gyakorolhatjuk az  elengedés, megbocsátás, megkönnyebbülés csodáját. Ismét egy jó rezgésű nap a gyógyulás, öngyógyítás beindításához. Hiszen csak a régi dolgok elengedésével van lehetőségünk a tisztulás után- a gyógyulás útjára lépni.

28.-a, a szeretet és szerelem napja. Vegyük észre, a társunk és a többi ember szeretetét, törekedjünk a szépre jóra, a belső harmóniára. Nem marad viszonzás nélkül  :)

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.