... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   dec 05

Advent második hete

 

A bőség ideje  :)  A Téli Napfordulót megelőző idő a régi hagyományok tükrében a befelé figyelésre intenek, a belső bőségünk, szeretetünk  megtalálására odabent a szívünkben.

„Ekkor tekintetünk sugara lelkünk rejtettebb bugyrai felé kellett, hogy forduljanak, míg a külső világ szerepe szinte jelentéktelenné vált. Kint egyre nagyobb a sötétség de azért, hogy a bennünk szunnyadó Fény a „külső” Nappal együtt majd újra születhessen, belső sötétségeinkkel érdemes e pár hétben számot vetni „– mondja Paksi Zoltán.

 

Szembe kell néznünk a külső-belső félelmeinkkel – a bennük lévő gyűlölettel, kisebbségi érzéssel, betegségekkel, függőségekkel – és ezeket el kell engedni, át kell alakítani, hogy a Karácsony Szentséges Szeretetében már ne nyomják szívünket a „sötét erőink”

Ehhez készült el az idén is a Karácsony Szelleme és Mágiái e-bookom, ( a megbocsátástól kezdve, a fogadalmak megtörésén keresztül az áldásküldésig – nagyon sok mindent érint a Karácsonyi Ünnepkör kapcsán) amit névre szólóan színes nyomtatásban is kérhetsz – a tavalyi áron  :)  Akik múlt évben megvették, nekik fél áron  :)

Bővebben itt olvashatsz erről:  http://nevedbenasorsod.hu/karacsony/

5. hétfő – a változás, a változtatás ideje (a hozzáállásodban, a környezetedben, az egészségedben, a függőségeid letételében)

6. kedd –  zárjuk le a visszatartó dolgainkat, kapcsolatainkat! A hosszú távú tervek elkezdésének ideje, amit ha cselekvés kísér, akkor siker lesz a jutalmunk  :)  Szent Miklós Ünnepe – az ajándék mindig, egy szeretettel teli Energia – ezért ne felejts el adni belőle másoknak is!!

7. szerda – Angyal napja  :)  védelmi energiák, angyali segítség várható  :)   – csak hallgassunk a belső hangunkra!

8. csütörtök – hallgassunk ma a szívünkre, engedjük el a minket függésben tartó dolgokat, gondolatokat, embereket… Olyan kapcsolatok mellett tegyük le a voksot, amit a is szívünk súg!

9. péntek – a lelkiségünk ideje – szembesülhetünk akár nagy csalódásokkal is – de a biztos tudás mindenképpen gyógyulást hoz… Nagy ötletek, megoldások születhetnek az életünk bármely területét érintve – ha odafigyelünk az álmainkra is

10. szombat – Telehold (teljes holdfogyatkozás lesz a déli órákban- amit mi nem láthatunk ugyan) de legfőképpen a saját életed rendben tartásához, rálátásához kapsz segítő energiákat

Nagy Kriszta asztrozófus-asztrológus ezt írja erről a napról:
A Szaturnusz napján Telehold 14ó 37 perckor. Az Uránusz bolygó direkt mozgásba vált át. Az Uránusz bolygó a zsenialitás (aha élmények, bevillanó jó ötletek) korlátlanság, szabadság bolygója többek közt. Érdemes megvizsgálni volt-e, van-e olyan terület az életünkben ahol túl sok a korlát, kevesebb a szabadságunk, de tegyük fel rögtön a kérdést is “mit kezdenék a szabadsággal, mire használnám a szabadságot, mi a célom?” A Telehold helyzete most kedvez a baráti összejöveteleknek, programoknak és termékenyítő hatása fizikai szinten is megmutatkozhat (ha valaki babát szeretne).

11. vasárnap – Teremtőnap  :)  a szeretet átérzése, a segítőkészség, az önértékelés a cél. A beavatáshoz, a bölcsességünk „észrevételéhez”, szükséges a múlt hibáinak átértékelése és a megbocsátás is.  Aki tud adni és kapni szeretetet, azt a megelégedettség és harmónia érzése önti el—és nem lesz szüksége külső megerősítésekre a saját „isteni lényét” illetően  :)

12. hétfő – bőség és cselekvés napja – tedd meg az első lépéseket –ez a nap valami fontos, új, bőséget hozó dolog kezdete lehet  :)

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.