... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   ápr 13

A Világ nem fog megváltozni

óóó, igen… ez igaz!

Neked kell változtatnod, más szemszögből látnod magad és a helyzetedet! Amikor leteszed a kétségbeesés fekete fátylát, egyszerre meglátod a napocskát, a színeket és több kiutat is :)

Mennyire éled a magad életét?

Mennyire érzed magadénak mások problémáját? Nagy súlya van ám annak, amikor a párod, gyereked, életébe beleélve magad nem veszed észre a saját vidám, kedves és szabad életedet…

A Világ nem fog megváltozni… Neked kell! Ez nem nehéz…csak közben bele lehet halni, hogy elengedj egy elképzelést, le tégy egy lelkiismeret furdalást… szabadon engedj egy gyermeket…

mérleg

Amikor belehalsz egy pillanatra- amikor Isten kezébe helyezed a sorsod- akkor ismered meg a saját határtalan lehetőségeidet :) És amikor meghal az az éned, amely mások sorsába kapaszkodva próbálta megoldani mások problémáját – abban a pillanatban megszületik az új ÉN, az új látásmód és az új eddig észre nem vett lehetőségek :) Ez az ELENGEDÉS mágiája :)

Más szóval a FÉLELEM elengedéséről beszélek!! A félelmet mi teremtjük, amikor elveszítjük az egyensúlyt „BENT” magunkban… amikor elveszítjük a hitet, Önmagunk Teremtőerejében!

Amikor félsz, hogy elveszítesz valakit vagy valamit – abban a pillanatban nem vagy biztos a saját nagyszerűségedben… FÉL-elem-ben élsz! De ha elengeded az elveszítéstől való félelmet – és biztos leszel magadban, pontosan tudni fogod, hogy CSAK a magad hitére van szükséged (nem a másik emberre vagy tárgyra) hogy szabadon dönthess az életed megoldásáról :)

 

…és ez így van jól! Valamit-valakit, mindig el kell engedni ha új életet akarsz! (és ez egyáltalán nem zárja ki, hogy a régi kapcsolataid, munkád, stb.  megújulnak!)

Így van ez a kapcsolatainkban és a munkában is…

Mivel ez a hónap a 4 elem uralásáról is szól – ezért fontos, hogy megértsd az egyensúly szerepét!

Nem lehet csak Tűz vagy csak Víz az életedben! Szükség van a Földre és a Levegőre is..

 

Én mostanában sokat nézem az Avatár rajzfilmet a fiammal- így megokosodtam – és erre a hétre vagyis az egész hónapra javaslom a 4 elem kiegyenlítését az életedben!

 

Amikor túl hevesen (Tűz), reagálsz dolgokra, akkor vigyél bele egy kis Vizet (vagyis érezd át egy pillanatra a másik igazát is…

 

Amikor túl sok negatív gondolatod (Levegő) akkor szállj le kicsit a Földre ás lásd meg a valóságot…

 

Amikor túl anyagias vagy (Föld) vedd észre a Tűz erejét, a lelkesedést, a cselekvést… rakjál bele egy kis érzelmet, szeretetet (Víz) és tápláld magad pozitív gondolatokkal (Levegő)

…és így tovább… NE ragadj le egyetlen elem uralma alatt!! Használd ki mind a négyet – törekedj az egyensúlyra!

 

Április 12. – péntek – Lezárások ideje – egy új élet kezdete, a munkában és a kapcsolatokban is!

 

13. – szombat – Angyali sugallatok, álmok, megérzések napja. hallgass a belső hangra, változtass a hozzáállásodon :) Utazz, költözz, dönts el mindent, amiben változtatni akarsz! Tanulj új dolgokat, figyelj az elemekre, amelyek feltörnek benned és egyensúlyozd ki a hiányosságokat!

 

14. – vasárnap – megharcolni a féltékenység, a kirekesztettség, a függőség tüzével – eloltani egy kis vízzel-földdel-levegővel :) Észre kell venni a hullámzó érzelmek bajkeverését, el kell csitítani a tajtékzó vizet, a hamis vágyálmokat, a másoktól való függést és másokkal szembeni elvárásokat… Az anyagi világtól való függést, a pénz és a pénzes emberek fölénk emelését, a gondolataink körforgását mikor csak a kínzó vágyaink kielégítésére törekszik… Egyensúly magadban= elégedettség, függetlenség, szabadság!

 

15. – hétfő – a levegő uralma alatt van, amikor azt hitted, hogy…. – de csak Te akartad ezt hinni, mert az ember-dolog-teória nem is az aminek gondoltad! Sose volt az, csak Te annak akartad látni. nagy csalódások és nagy meglepetések ideje – amikor meglátod a valóságot! Figyelj mindenre – hogy ne ess ebbe a hibába többet!

 

16. –kedd – Igazság, pénz becsület napja – ha egyensúlyba vannak az elemek benned, akkor visszakéred a pénzed vagy visszaadod másokét (nem hőbörögsz, nem keresel vétkest, hanem felelősséget vállalsz a történtekért) Teszel-veszel, szervezkedsz, építed a karriered, intézed a jogi ügyeidet, szívből szeretett munkába fekteted az energiádat és jó gondolatokkal a fejedben tervezed és cselekszed a jövő lépéseit :)

 

17. – szerda –  igen, vannak szomorú és esős-könnyes napok, amikor is észre kell venni a hegyek mögött a szivárványt – ami nem látszik talán még- de tudjuk, hogy ott van. Ne engedd az érzelmeket és a szomorú gondolatokat túlsúlyba kerülni – lásd a föld tápláló erejét, a biztonságot adó kapcsolatokat, tényeket és használd a tüzes életerőt a cselekvésre…

 

18. – csütörtök – a kezdet napja :) Használd az alkotóerődet, a kitartásodat, a szeretve végzett dolgaidat és önmagad Isteni gondolatait, hogy egy új (vagy régen dédelgetett álmod) a megvalósítás útján elinduljon.

 

19. – péntek – Teremtőnap – a társak, a segítőid, megtalálása ma sokkal egyszerűbb és megérzéseidre hallgatva megtalálod a téged előrevivő kapcsolatokat :)

 

20. – szombat – az anyaság, a nőiesség, a kreativitás ideje. Érezd magadban a teremtőerőt, a bátorságot, egy új élet megteremtésére (mint a női szeszély, úgy fordulnak ma a dolgok :))

 

21. – vasárnap – Elengedni minden felesleges félelmet, kapcsolatot, teóriát és elfogadni az új lehetőségeket, amik a helyére azonnal belépnek és tudatosulnak!

 

22. hétfő – Teremtőnap – a változás már elkerülhetetlen! Nem kéne tovább húzni, halasztani! A Világ nem változik :) Neked kell!

 

 

Ui:

Tehát a TE tüzes-vizes-földes-levegős egyensúlyodtól válik az életed félelem nélkülivé!!

 

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.