... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   jún 19

A Nyári Napforduló hete

20:  Az elengedés napja – fontos a testi-lelki tisztítás –a bőségért, az egészségért és a termékenységünkért  :)

21: Nyári Napforduló – a Nap eléri az égbolt legmagasabb pontját, ez a leghosszabb nap és a legrövidebb éjszaka. Meditáljunk, varázsoljunk…tartsuk meg azt az energiát, egész évben, amit a Nap ad nekünk ezen a napon  :)

 

22: Teremtő nap  :)  Törekedjünk a hosszú távú terveink megvalósításának újratervezésére, gondolataink, ötleteink véghezvitelére

 

23: Foglalkozzunk a kapcsolataink helyretételével – értékeljük át a helyzetünket, munkánkat, családunkat! A jót és a tanulnivalóinkat helyezzük előtérbe, NE a problémákat!!

 

25: Pénz nap  :)  Gyógyulásunkra, öngyógyításunkra, fordítsunk sok időt (persze a bőség bevonzása, a karrierünk elérése is legyen a szemünk előtt)

 

26:  A szeretetenergia áramoltatásának napja. Legyünk segítőkészek, mosolyogjunk és amit adunk másoknak, azt szívből adjuk!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Comments

 1. Csimáné Kispál Gyöngyi szerint:

  Szia!Kérem a Nyári Napford. mágiáit!Remélem jó oldalra kattantam.Figyu, most tanulgatom.Olvasgatlak is, nagyon szuper:Csodállak!!!!
  puszi Gyöngyi

  [Reply]

  Manita Reply:

  szia :) emailben küldöm !
  óóó -köszönöm !! öröm téged olvasni :)

  [Reply]

 2. György Betty szerint:

  Kérem a napforduló mágiái cíű anyagot. Amúgy remek trükk, hogy tilos megnézni az új oldaladat, egyből rákattintottam.:@)))

  [Reply]

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.