... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   dec 29

2010. utolsó hete

A Karácsony elmúlt ugyan  :)   de remélem a szeretet tüzét tápláljátok továbbra is a szívetekben !  Hiszen ennél nagyobb energia nincs a világban  :)  Mindenen átsegít és mindenre gyógyír !

Az év utolsó hete is erről szól …

December 29. – dupla pénznap és teremtő nap is egyben  :)   Mivel ezen a napon, minden a bőség, gyarapodás és szeretet nevében teremtődik…csak jót teremtsetek, a jóra és szépre törekedjetek! Szavaitokkal és tetteitekkel is.

30.- ez a nap (az elkövetkező 9 évben) az utolsó ilyen nagy erejű szeretetenergia nap. Mutassátok, mondjátok ki a szereteteteket, erősítsetek másokat, nyújtsatok segítő jobbot ! Mindez a TI javatokat szolgálja. Figyeljetek az álmaitokra, mert sok segítséget kaptok a napi gondok, a nagy tervek megoldásához.

31. – Szilveszter – Teremtő nap  :)  a saját terveiteket, életeteket módosíthatjátok, a gondolataitok, új célkitűzéseitek által. Az egyensúly (külső-belső, testi-lelki) helyreállítására tökéletes ez a nap  :)  Ne feledkezzetek meg, az óév búcsújáról, a múlt elengedéséről sem. Fontos még, a meglepetés, a régi dolgok letétele is, ami nem csak a megunt dolgok elajándékozását jelenti, hanem a számodra kedves tárgyakét (tárgyét) is. Így csinálunk helyet az új lehetőségeknek a saját életünkben  :)

BOLDOGSÁGOS ÚJ ÉVET KÍVÁNOK !!!!  :)

Január 1. – Új Év napja. Érdekes dolgok történnek az égen is  :)  A Hold a Tejútra lép, miközben a Nap elhagyja azt. Ez az érzelmi életünk emelkedését jelenti, úgy, hogy a cselekedeteink tudatosabbá válnak…mi magunk bölcsebbek leszünk. Harmónia napja, tehát lehetőségünk van, a külső belső harmónia elérésére, önmagunk szeretetére és mások elfogadására is.

Talán a legtöbb szokás és bőséghozó varázslat és mágia a Szilveszterhez és az Új évhez kapcsolódik  :)  Ha többet szeretnél tudni, akkor december 31ig még megrendelheted a Karácsony Szelleme és Mágiái e-bookomat, amelyben Vízkeresztig (jan.6) találsz praktikákat, szokásokat, mágiákat…. http://nevedbenasorsod.hu/karacsony/

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.