... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   dec 20

2010. december 21.

Téli Napforduló, Telehold

Régen ezen a napon volt az új év (később december 25.én) A fény újjászületését ünnepeljük.

Megtisztulva, belülről feltöltekezve a fénnyel és a külvilág felé sugározva azt.

Elengedtük a rosszat –mert ugye már időt szakítottunk erre – megbékéltünk önmagunkkal és másokkal is…eltöröltük azt, ami eddig a nehezünkre esett  :)

Ezzel új életet kezdünk –észrevétlenül, vagy önként vállalva  :)

A karmánkat is eltörölhetjük ezen a napon—az összes terhünket letehetjük!  Ha nyitott szívvel megéljük a jelent, ezen a mágikus napon –akkor, a fény megszületésekor elkezd a tiszta lelkünk növekedni és kisugározni a szeretetet mindenki felé  :)

December 21.-én különleges telihold lesz.
Erős gyógyító energiát kapunk, vagyis a testi- lelki gyógyítás esélyét élhetjük meg. Csendesedj el, meditálj, szeresd magad…küldj áldást mindenkinek  :)
Egész nap hatalmas erők lesznek mozgásban, égen földön és Bennünk is  :)

Ez a szeretetenergia napja. Mindenkiben csírázik és virul ez az energia, de ezen a napon ha engeded, akkor a felszínre törhet és megváltoztatja a további életedet  :)

Most indulunk tiszta lappal a jövő felé, amit most tervezünk és határozunk el.

Tervezz, szeress, ÉLJJ !!!

Fogadd el a valóságot, fogadd el, hogy nem tudhatsz semmit sem biztosan. Bizonytalanság van. Csak a bizonytalanság biztos. Ha megéled a létezés ezen alapját, akkor megtalálod szívedben a békét, mert rádöbbensz, hogy bármi lehetséges. A bizonytalanság miatt minden biztos lehet!

Nincs mitől félned. Csak azt veszítheted el, amit el kell veszítened. És jobb, ha minél előbb megszabadulsz tőle, mert minél tovább marad, annál erősebbé válik

Ha gyűlölsz, az egód kiteljesedik. Az ego csak akkor létezhet, ha gyűlöl, mert a gyűlölet által felsőbbrendűnek érzed magad, a gyűlöletben elszigetelődsz, a gyűlölet meghatároz. A gyűlöletben egy bizonyos identitásra teszel szert. A szeretetben az egónak el kell tűnnie. Ha szeretsz, nem vagy többé elszigetelt: a szeretet segít feloldódni másokban. A szeretet találkozás, egyesülés. Ha túlságosan ragaszkodsz az egódhoz, akkor a gyűlölet könnyű, a szeretet pedig a legnehezebb dolog. Légy óvatos, éber: a gyűlölet az ego árnyéka. A szeretethez nagy bátorságra van szükség. Nagy bátorságra van szükség hozzá,mert az ego feláldozásával jár. Csak azok képesek szeretni, akik készen állnak arra, hogy senkivé váljanak.

http://www.slideshare.net/Manita11/turmezei-erzsbet-karcsony-eltt

Az én ajándékom:

http://nevedbenasorsod.hu/karacsony/

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.