... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   máj 22

Főzzük ki együtt, hogy miből lesz PÉNZ :)

Hmmm… :) hát nem én vagyok a szakácsok gyöngye, sőtttttt a főzés sem tartozik a kedvenceim közé, mégis szeretem a számban szétáradó ételek fenséges ízét… Művészetnek tartom a főzés varázslatát és hálás vagyok minden különlegességért, amivel megkínálnak a szeretteim :)

Irigylem mindazokat a nőket, akik a konyhában remekműveket alkotnak, és ezzel kápráztatják el családjukat, vendégeiket. A testiségünk egyik gyönyörforrása az életünk ételeinek ízlelése, ami valljuk be kész kalandregény, az örömmel készített, változatos, csodás- pompás-magyaros vagy egészséges ételkínálat palettájának végigkóstolása után.

szakácsnő

Szeretek enni, ha már a főzésben nem jeleskedem:) Persze azért egy-két gyors recepttel én is úrrá tudok lenni a „hirtelen jött vendégek” vagy az „anya éhen halok, csinálj valami finomat rögtön” – projektemmel :)

Biztos vagyok benne, hogy Neked is van valami egyedi ételkülönlegesség a birtokodban, amivel el tudod varázsolni a szeretteidet!

Ezért most egy kivételes kalandra hívlak, ahol a TE recepted is részese lehet a Világ Legnagyobb Szakácskönyvének!

Ingyenesen tudsz regisztrálni és utána feltöltheted a saját receptedet. Ha szeretnél jogdíjat is kapni utána, akkor kemény 600 (hatszáz) Ft-ot is be kell fizetned. Ha rendszeresen látogatod az oldalt és egyre több ismerősöd is követi a példádat, akkor igen sok pénzt tudsz keresni akár egyetlen recepteddel!

Hab a tortán, hogy mindezzel segíthetsz másokon is, akiknek csak morzsák jutnak az asztalára!

Részletek a hétfőn, szerdán, csütörtökön,19 órakor — illetve kedden, pénteken, 20.30-kor meghallgatható webináriumon, itt: http://magyarwebkonferencia.hu/conference.php?uid=1366225911 

Videó: (több nyelvű felirattal, 2,5 perc) http://cricketstart.com/1714

Kukták, szakácsok, ízek szerelmesei, no, ki jön velem varázslatos ételeket főzni a Világnak??

Regisztráció: http://chefcricket.com/1714

Szeretettel: Manita

 

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.